avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... risc maternal?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

risc maternal?

Buna ziua!Sunt angajata la o firma de 9 luni de zile.De curând am aflat ca sunt insarcinata in 6 săptămâni.As dori sa stau pe risc maternal deoarece locul de munca implica mult efort fizic.As dori sa stiu daca pot sa intrubpe risc maternal,desii nu am 1 an vechime la locul de munca!?multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioana Leș , utilizator 17:40, 27 Octombrie 2016
Vedeti aceste discutii despre concediu de risc maternal
www.avocatnet.ro/content/for...

www.avocatnet.ro/content/for...
Mulțumesc mult!Totuși nu am înțeles dacă trebuie să am vechime la locul de muncă sau dacă trebuie să am sarcină foarte înaintată ca sa plec pe risc maternal!?
Concediu de risc maternal nu se acorda in functie de vechimea in munca.
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi gravide in caz de faliment macarie89 macarie89 Buna ziua! daca sunt in concediu de risc maternal si firma la care lucrez intra in faliment, primesc si eu salariile compensatorii ca si ceilalti angajati sau ... (vezi toată discuția)
Concediu risc maternal după maternitate Madalina Prise Madalina Prise Buna seara. Îmi poate spune cineva va rog daca am dreptul prin lege la concediu cu risc maternal imediat după ce mă întorc la munca din primul concediu de ... (vezi toată discuția)
Acordare concediu risc maternal mami3tobe mami3tobe Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: -sunt insarcinata in 27 de saptamani; -din 24 martie sunt in concediu medical (cod 01) acordat de ginecolog pt ... (vezi toată discuția)