avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu risc maternal după maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu risc maternal după maternitate

Buna seara. Îmi poate spune cineva va rog daca am dreptul prin lege la concediu cu risc maternal imediat după ce mă întorc la munca din primul concediu de creștere copil?
Cel mai recent răspuns: Madalina Prise , utilizator 22:00, 6 Martie 2019
Sunteti gravida din nou?
Sunt însărcinată în 19 săptămâni și sunt în CCC dar această sarcină este cu risc și ne dorim sa ies eu din CCC și să intre soțul în locul meu până primul copil face 2 ani pentru că eu nu mai pot sa am grija de copil. Trebuie sa stau doar in pat. Pentru aceasta sarcina mă interesează dacă pot să primesc concediu cu risc maternal.
Puteti beneficia de concediu medical de risc maternal dupa reluarea activitatii. Baza de calcul va fi indemnizatia de CCC pe cele 6 luni anterioare, de aceea trebuie sa depuneti decizia de CCC la locul de munca.
Cititi totusi prima postare din acest forum, pentru ca procedura de obtinere este mai dificila, implica si medicul de medicina muncii.
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Multa sanatate!
Vă mulțumesc mult pentru răspuns! Îmi este de mare ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna ziua, Va rog frumos sa-mi raspundeti la o intrebare. Sunt in CCC pana pe data de 8 iunie 2018. Dupa aceasta perioada doresc sa intru in concediu de risc ... (vezi toată discuția)
Conditii de acordare a concediului de risc maternal Mari1980 Mari1980 Buna ziua, Ma aflu in CCC pentru primul copil pana in luna decembrie 2011. Am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la doua intrebari. Daca la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Concediu risc de sarcina QzAnca QzAnca Buna seara, Sunt insarcinata in 15 saptamani și 4 zile și lucrez intr un mediu in care stau 12 ore in picioare,fără pauze ,deoarece trebuie sa consiliez ... (vezi toată discuția)