avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Drepturi gravide in caz de faliment
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Drepturi gravide in caz de faliment

Buna ziua! daca sunt in concediu de risc maternal si firma la care lucrez intra in faliment, primesc si eu salariile compensatorii ca si ceilalti angajati sau ma afecteaza faptul ca sunt in concediu de risc? Am 2 ani vechime la acest loc de munca si 6 luni de sarcina. Ce drepturi as avea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:43, 7 Decembrie 2016
Nu va fecteaza faptul ca sunteti in concediu de risc.
Pare ca veti putea lua indmnizatie + concediu medical de nastere daca sunteti concediata inainite de a naste (fi veti continua cu medicale pena nasteti, fie veti fi concediata si veti intra in somaj, iar din somaj in crestere copil.)
Vedeti si aceste discutii
www.avocatnet.ro/content/for...
Si voi primi si salariile compensatorii sau nu mi le v a da pentru ca sunt in concediu de risc in momentul in care se inchide firma? Multumesc frumos!
Daca veti fi concediata , atunci veti primi salarii compensatorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca firma da faliment inainte sa nasc....ce se intampla? ContSters129640 ContSters129640 Buna ziua! Sunt insarcinata si lucrez la o firma care, cred eu, va da faliment. De aceea sunt foarte ingrijorata. Eu ar trebui sa nasc la inceputul lunii ... (vezi toată discuția)
Concediul de maternitate olgutza_83 olgutza_83 sunt angajata din 1 iulie 2009 cu forme legale. Daca raman insarcinata pot beneficia de concediu de maternitate si de indemnizatiea aferanta?Din ce luna pot ... (vezi toată discuția)
Angajator nemultumit Cristina gabriela andrei Cristina gabriela andrei Sunt insarcinata in 4 luni si jumatate. Firma la care muncesc nu mai merge cum trebuie. De aceea sa deschis o alta firm unde ia trecut pe toti colegi mei. Mai ... (vezi toată discuția)