avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legislatia muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legislatia muncii

cine sau ce stabileste care sunt veniturile permanente din salariu
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 16 Octombrie 2013
Nu exista asa ceva . Poate va referiti la sporurile cu caracter permanent.
Corect. Mai bine zis, ma refeream la comisioane. Desi comisioanele sunt doua treimi din salariu, nu sunt recunoscute ca sporuri cu caracter permanent. Este corect? Multumesc!
Intr-adevar, comisioanele nu sunt recunoscute ca fiind sporuri cu caracter permanent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza legala de stabilire a procentului pensiei alimentare Tinuca Tinuca Care este baza legala de stabilire a procentului pensiei alimentare , care sunt veniturile care se iau in calcul la stabilirea procentului? (vezi toată discuția)
Venit calculat pentru pensia alimentara KARINA73 KARINA73 Buna ziua, am o nelamurire cu privire la venitul luat in calcul pentru plata pensiei alimentare. Am inteles ca procentul este de 25% din venit(pentru un ... (vezi toată discuția)
Plata concediu odihna- salariu fix+comision Adinavasile Adinavasile Buna ziua, Daca salariul meu este compus dintr-o parte fixa + comision lunar din vazari, cand voi avea concediu de odihna cum mi se va calcula dreptul banesc? ... (vezi toată discuția)