avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire locuinta - nu am certificat de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire locuinta - nu am certificat de mostenitor

Daca locuiesc in casa tatalui meu decedat si nu am dezbatut succesiunea, in lipsa certificatului de mostenitor nu pot beneficia de ajutor de incalzire? Nu am venituri, nici terenuri, nici alte bunuri, dar, de la primarie imi spun ca daca nu am certificatul de mostenitor nu pot beneficia.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:57, 16 Octombrie 2013
Puteti intreba la Primarie , daca aduceti certificat de calitate de mostenitor se accepta ?

Locuinţa se dovedeşte cu următoarele acte, după caz:
-contractul de vânzare – cumpărare deţinut de titular;
-contractul de vânzare-cumpărare cu clauză de întreţinere sau cu clauză de habitaţie;
-actul de succesiune deţinut de titular;
-contractul de închiriere deţinut de titular;
-contractul de comodat deţinut de titular;
-împuternicirea legală întocmită de proprietarul locuinţei sau de titularul contractului de închiriere, ori de reprezentantul legal al persoanei singure care nu a împlinit vârsta de 16 ani.
- alte documente solicitate, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ... Zamfir Victor Zamfir Victor Persoanele care au contract de întreținere pot beneficia de ajutor de încălzire? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru incalzire gaby di biasi gaby di biasi buna seara!Am fost constrans sa refac buletinul expirat cu o alta adresa deoarece ambii parinti sunt la munca in strainatae.Cum fac sa beneficiez de reducere ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire pentru apartament anl blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Locuiesc cu chirie intr-un apartament ANL, cu contract. Centrala pe gaze este ptr intreg blocul (30 de apartamente) iar factura vine la asociatie, ... (vezi toată discuția)