Am o intreprindere individuala.
As vrea sa stiu daca inserierea si numerotarea Fisei de magazie a formularelor cu regim special (14-3-8/b) se face pe baza unei decizii interne, la fel ca in cazul facturilor, chitantelor s.a.
Trebuie sa aveti in vedere faptul ca formularul 14-3-8/b nu mai este prevazut in Nomenclatorul documentelor financiar-contabile,conform ANEXEI nr.2 la OMEF nr.3512/2008 privind documentele financiar-contabile. In concluzie,nu se mai utilizeaza.
Formulare tipizate
dona77
Stiu ca facturile, chiar si chitantele, nu mai au regim obligatoriu tipizat (se pot emite si intr-un format de calculator); la fel este si cu restul ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.