avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Problema cu intabulatul unui teren
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Problema cu intabulatul unui teren

As dori sa va intreb o problema legata de intabularea unui teren .

Terenul in cauza este format din doua loturi sau parcele cumparate ,nu stiu cum sa le spun ,dar situatia pe care vreau sa v-o prezint este urmatoarea.Eu incerc sa intabul aceasta suprafata de teren iar expertul mi-a comunicat ca intrucat cele doua terenuri sunt tranversate de un rau ,nu poate face o singura documentatie ci doua,pentru fiecare paecela in parte pentru ca riul este trecut pe farta si nu il poate intabula ori trece pe o singura documentatie.Problema este ca pentru cele doua documentatii se percepe tot felul de taxe si suma se ridica dublu iar eu vreau sa stiu daca nu se poate face o singura documentatie ,ori acest expert vrea sa ia banii de pe mine eu nefiind in cunostinta de cauza in domeniu,
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 17:49, 17 Octombrie 2013
Are dreptate, nu se poate face o singura documentatie cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alipire doua terenuri adelinlucian adelinlucian buna ziua , deci eu daca am cumparat de la doi proprietari si vreau sa alipesc terenurile de ce am nevoie sau cum se procedeaza . multumesc! (vezi toată discuția)
Problema alipire terenuri! BalacGeorge BalacGeorge Bunica mea cu 2 frati ai ei adica 3 in total au un teren mostenit, pentru care s-a facut succesiune si exista o hotarare judecatoreasca def si irevocabila. ... (vezi toată discuția)
Cadastru veronica_bo veronica_bo Intentionez sa cumpar o parcela de teren care face parte dintr-un lot cu mai multe astfel de parcele. Pentru ca mi-am exprimat dorinta de a avea o suprafata ... (vezi toată discuția)