avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna dimineata!
Am si eu de recuperat taxa auto pentru o masina. Am castigat in instanta inca de acum o jumatate de an si avocatul imi spune ca nu pot sa iau banii de la finante pana cand cei de la Mediu (probabil Administratia Fondului de Mediu) nu trimit un act pe care avocatul l-a numit "cotorul confirmarii de plata". Toata chestia mi se pare destul de ambigua si daca ma puteti lamuri si pe mine despre ce hartie e vorba si care este procedura de la acest pas pentru a-mi ridica banii?
Cel mai recent răspuns: bahama400 , utilizator 15:21, 21 Noiembrie 2013
chiar nimeni nu stie care e procedura sa recuperez taxa auto?
Va trebui să legalizați hotărârea instanței, cu mențiunea definitivă și irevocabilă și va trebui să predați hotărea legalizată, cu o cerere tipizată la finanțe.
Aici găsiți și cererea, pe care trebuie să completați: [ link extern ]
Nu vă trebuie nimic altceva!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare si investire sentinta ContSters42601 ContSters42601 Buna ziua, Intr-un dosar contencios ,pentru recuperare taxa poluare auto prima instanta a admis cererea de recuperare a sumei platite , iar curtea de apel a ... (vezi toată discuția)
Recuperari taxa auto vyorelbossu vyorelbossu BUNA ZIUA as dori si eu un raspuns sau daca pot continua cu recuperarea la CEDO .In anul2012 am cumparat o masina din germania unde am platit taxa auto care ... (vezi toată discuția)
Legalizarea unei hotarari judecatoresti Luana82 Luana82 Buna ziua! Am angajat un avocat pentru procesul de recuperare al taxei auto. Am castigat, iar hotararea i-a fost trimisa avocatului acum o luna de zile. Mi-a ... (vezi toată discuția)