avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Organizare spectacol-autorizatii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Organizare spectacol-autorizatii

Buna ziua,

As dori sa organizez un spectacol in Timisoara, cu artisti din Belgia, care fac show cu acrobatii cu flacari si torte. Am tot cautat pe net de ce autorizatii as avea nevoie pentru a face acest show in incinta unei cladiri, mai exact intr-o sala de spectacole. Nu m-am lamurit, si speram ca am puteti ajuta dumneavoastra. Din cate am inteles, trebuie autorizatie de la ISU Banat. Dar, oare este de ajuns?

Alte discuții în legătură

Autorizatii organizare spectacol emm1992 emm1992 Buna seara! Nu stiu daca am ales forumul potrivit, insa sper sa pot gasi aici raspuns la intrebarea mea... Am inceput de curand sa planificam o serie de ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica autorizata salieri_11 salieri_11 Buna seara Sper sa ma puteti lamuri si pe mine intr-o problema. Eu sunt artisti liric profesionist, cant in toata europa...dar multa lume imi spune ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Obtinere autorizatie/aviz isu RalucaMP RalucaMP Buna ziua! Apelez la dumneavoastra pentru ca efectiv nu mai stiu pe cine sa intreb si nici ce sa mai inteleg. Situatia e in felul urmator: firma pentru care ... (vezi toată discuția)