avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Bilant de lichidare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Bilant de lichidare

Cine trebuie sa faca bilantul de lichidare in cazul in care vreau sa inchid o firma ( srl)

Contabilul firmei are aceasta obligatie .Dupa parerea lui nu (nu are autorizatie )
Trebuie sa fie autorizat ??
Cel mai recent răspuns: MMARI , utilizator 14:27, 17 Octombrie 2013
Bilantul de lichidare poate sa-l faca si contabilul, insa trebuie vizat de un expert contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare srl raca raca Sunt administratorul unui SRL cu asociat unic (cetatean strain). Din lipsa de contracte actionarul s-a hotarat sa opreasca activitatea. Eu trebuie acum sa vand ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid definitiv un srl sint unic asociat gal_raluca@yahoo.com gal_raluca@yahoo.com situatia actuala a firmei, am un srl in care sunt unic asociat in anul 2009 am pus firma in conservare pentru 3 ani din cauza imp forfetar. Obiectul de ... (vezi toată discuția)
Bilanț contabil Diana3432 Diana3432 As vrea sa închid srl-ul deschis in anul 2016. Problema este ca bilanțul contabil nu a fost depus in 2017, srl-ul nu mai are activitate din februarie 2017, ... (vezi toată discuția)