avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor vechime 25%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor vechime 25%

la calculul spor de vechime se iau in calcul concediile medicale, si de crestere a copilului, anul acesta in decembrie fac 20 ani de munca, sporul trebuie sa fie 25%?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:58, 18 Octombrie 2013
art. 22 din oug 111/2010
(2) Perioada concediului pentru cresterea copilului prevazut la art. 2 alin. (1), art. 6 si 10 constituie vechime in munca si in serviciu, precum si in specialitate si se are in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.

Care este perioada CCC?
2 ani
M-am referit la perioada, de la ... pana la ... scuze , daca s-a inteles gresit.
scuze. concediu crestere copil din mai 2007 pana in mai 2009, mentionez ca cum am spor vechime 20%, as putea la 20 ani vechime in 1 decembrie sa primesc spor vechime 25%?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Ccc si vechimea in munca ( calcul spor de vechime munca) ana500 ana500 Buna ziua . Luminati-ma va rog si pe mine , ca mi s-au mai dus din neuroni in CCC ( peste aprox 2 saptamini ma intorc la munca din CCC). Am o colega la ... (vezi toată discuția)
Perioade luate in calcului sporului de vechime ciancu ciancu As dori sa-mi spuneti daca perioada in care un salariat are raportul de serviciu suspendat pentru concediu de cresterea copilului se poate valorifica la ... (vezi toată discuția)
Incadrarea personalului didactic kanyalaci kanyalaci Buna ziua. Am o problema legata de incadrarea, salarizarea personalului didactic. Am o colega, care a terminat facultatea in 1989. este incadrat ca ... (vezi toată discuția)