avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plata in monede refuzata de casieri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plata in monede refuzata de casieri

Sa consideram ca exista persoane constiicioase dar cu un simt sadic al umorului care se hotarasc sa isi plateasca amenzile la timp, folosind monezi de 1 ban (sau 5, 10, 50, irelevant); luand in considerare faptul ca, desi foloseste drept mijloc de plata moneda statului roman, este refuzat pe motiv ca nu are casierul chef sa numere, unde poate debitorul sa faca plangere pentru acest lucru si pe ce temei juridic? Si as vrea, daca se poate, o detaliere a sanctiunilor suportate de cel care refuza aceasta plata. Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Plata in monezi refuzata de casier DanielSto DanielSto Sa consideram ca exista persoane constiicioase dar cu un simt sadic al umorului care se hotarasc sa isi plateasca amenzile la timp, folosind monezi de 1 ban ... (vezi toată discuția)
Refuz încasare plata monezi!!! B382LLM B382LLM Bună ziua! Am și eu o problema și va rog mult sa ma ajutați! Mi se refuza plata întreținerii la asociație pe motiv ca administratorul casierul) nu ... (vezi toată discuția)
Refuz încasare plata monezi B382LLM B382LLM Bună ziua! Am și eu o problema și va rog mult sa ma ajutați! Mi se refuza plata întreținerii la asociație pe motiv ca administratorul casierul) nu ... (vezi toată discuția)