Mulțumesc mult!!! Din ce spuneți dumneavoastra(deși la politie exista o plângere penala pentru abuz în serviciu care își urmează cursul firesc) ÎN ROMÂNIA NU POT PLĂTI ÎNTR-O MONEDA ÎN CIRCULAȚIE??? Am specificat faptul ca el asta vrea... Insa ma întreb dacă depun banii în cont atunci el de ce mai I așează salariul din punct de vedere legal? Nu mai încasează numerar, calculele cotelor de întreținere le efectuează un program de contabilitate, etc! Adică nu e de bun simt, sa încaseze măcar??? Sau în cazul acesta sa fac o solicitare sa nu îmi mai oprească cheltuieli administrative cu salariul lui.... Si voi plăti în cont..... În cazurile mediatizate de la televizor în care s-au plătit diverse facturi cu roaba de monezi acei funcționari de ce nu au obligat plătitorul sa depună banii în cont.... Ca doar nu erau obligați sa se oprească din munca 3,4,5 ore sa numere monezile..... Sa fiu sincer deși nu cunosc foarte bine legea sunt convins ca chiar SUNT OBLIGAȚI SA ÎNCASEZE SUMA INDIFERENT CUM OPTAM SA O PLĂTIM... Nicio instanta din lumea asta nu cred ca ma va obliga vreodată sa ii plates suma in numerar doar cu bancnote. Mulțumesc mult pentru sfaturi! O zi faină!
ynocentta a scris:
Conform dispozitii in vigoare administratorul de imobil detine obligatia sa perceapa orice suma achitata de catre locatari sau terti in contul cotelor lunare de intretinere
Daca intampinati greutati de plata la asociatia de proprietari,aveti varianta legala sa faceti plata direct in contul bancar al asociatiei de proprietari
Nu desfasurati demersuri sa actionati in instanta administratorul de imobil dv ca proprietar ,deoarece veti beneficia de hotarare judecatoreasca defavorabila