ok,multumesc,totusi,eu nu imi fac probleme din cauza faptului ca:organul de cercetare penala nu a facut din pct meu de vedere ancheta asa cum trebuia spre exemplu,in luna mai 2012 am avut tot assa stopaj la sursa de 75 000 ron ,l-am achitat in sa spre surprinderea mea banii au fost redirectionati si spre alte contributii nu numia pe retinere la sursa,apoi eustiind ca am achitat acel stopaj la sursa,din urmatoarele incasari mi-am platit restantele catre salariati,si asa din facturile totale incasam 40-45 % dar surpriza in oct 2012 m-am trezit cu plingere penala din partea dgfp pt iarrrrr stopaj la sursa si am verificat din cei 75 000 cit am platit doar 40 000 au mers pe stopaj la sursa rewstul fiind redirectionati in alte parti,mentionez ca am platit direct din contul firmei,pt ca aveam si poprire pe cont,in mom de fata stau si astept sa vad pina unde poate merge acest stat roman,da am gresit intr-o privinta,in faptul ca multi angajati nu aveau cont in banca si i-am platit cash pe baza de chitanta,insa se poate dovedi,halal tara,uite am creat in 2011 300 de locuri de munca toate in Italia si am platit toti angajatii pina la ultimul cent,mai putin contributiile,dar le-am platit in 2012 si parte in 2011,asa,in anul 2012 am mai creat 150 de locuri de munca in Italia tot cu bani buni,insa...atunci cind ajungi la mina statului roman.....iti vine greata....concluzie....se termina cercetarea penala ma vor judeca poate ...si nush..in fine cind scap...plec automat de aici si nici nu mai privesc inapoi...