avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 382 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Persoana handicap accentuat gr. 2 - scutire impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Persoana handicap accentuat gr. 2 - scutire impozit

Buna ziua,intrebarea mea este daca mama a decedat persoana cu handicap gr.2 beneficiaza de scutirea platii impozitului pe cladiri catre taxe si impozite avand aceelasi domiciliu cu persoana decedata care este procedura.Va rog un raspuns cat mai relevant
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 05:04, 19 Octombrie 2013
Facilitatea scutirii obligatiei platii impozitului pe teren/cladire se acorda strict persoanei care face dovada ca detine certificat/decizie de incadrare in grad de handicap
da eu detin certificate de handicap gr.2 accentuat cum trebui sa fac pentru a obtine aceasta scutire multumiri pentru primul raspuns
Daca detineti document legal care dovedeste calitatea dvs de proprietar asupra apartamentului,depuneti la autoritatea financiara responsabila,documentele care atesta ca sunteti persoana cu certificat medical de incadrare in grad de handicap si beneficiati de disp
L nr 448/2006CAPITOLUL II
Drepturile persoanelor cu handicap

SECŢIUNEA a 7-a
Facilităţi
Art. 26

Persoanele cu handicap grav sau accentuat beneficiază de următoarele facilităţi fiscale:
b) scutire de la plata impozitului pe clădire şi teren;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)
Facilitati fiscale persoane handicap ContSters378867 ContSters378867 Buna ziua! ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea situatie. Sunt persoana cu un handicap grav, si doresc sa stiu cum pot beneficia de scutirea platii ... (vezi toată discuția)
Pfa persoana handicapata scutit de impozit pe cladiri/teren corinaolaneanu corinaolaneanu buna ziua as vrea sa stiu si eu daca o persoana fizica autorizata care este incadrata in grad de handicap grav beneficiaza de scutire de impozit si teren ... (vezi toată discuția)