avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Functionare magazin online
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Functionare magazin online

mi-am deschis de curand un magazin online si am ramas impotmolita pe undeva.partea cu facturile nu reusesc sa o descalcesc. imi trebuie program special de facturare,altul decat cel pe care il folosesc pentru pfa? eu am deja un magazin deschis si mi-am facut si unul online.dar nu stiu cum sa procedez cu facturile. ma poate ajuta cineva? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:24, 18 Octombrie 2013
Nu. Folositi facturi ca si la pfa pentru ca magazinul fizic cat si cel online apartin pfa. Incasarile de la magazinul fizic cat si cele de la cel online le treceti, in ordine calendaristica, in registrul jurnal de incasari si plati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate intreprindere individuala Andrey23 Andrey23 Recent am deschis un II am de pus declaratia 220 norma de venit, am primit decizia de impunere, am facut deja achizitii pe II-ul deschis si as vrea sa stiu de ... (vezi toată discuția)
Completare jurnalul pentru cumparari si declaratia 300 LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o PFA platitoare de TVA, impozitata in sistem real si tin contabilitatea in partida simpla. Activitatea are codul CAEN 4791 si este pentru un ... (vezi toată discuția)
Activitate de comert pe pfa sweet_angel sweet_angel buna ziua am si eu un pfa deschis si nu am stiut ce trebuie facut. nu m-a invatat nimeni. am avut un magazin alimentar care nu a mers. ... (vezi toată discuția)