avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Solutie legala introducere chirias in contract
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Solutie legala introducere chirias in contract

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo solutie legala ca o matusa sa fie trecuta in contractul de inchiriere a locuinte sociale a nepotului.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: arinaioana , utilizator 12:48, 18 Octombrie 2013
In conditiile in care este vorba despre locuinta sociala-acordata de angajator angajatului sau,,nu exista posibilitatea legala de introducere ruda a chiriasului in contractul initial
Buna ziua,
Nu este vorba despre locuinta de serviciu. Este locuinta sociala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu monikamnt@gmail.com monikamnt@gmail.com Buna ziua, Am oferit un apartament pentru inchiriere intr-un complex rezidential si am gasit un potential chirias care doreste sa inchieiem contractul pe ... (vezi toată discuția)
Ajutor incalzire persoana luata in spatiu eugen82 eugen82 o persoana -nepot locuieste si are domiciliul inscris in c.i. la o adresa la care proprietarul este bunica bunica nu locuieste acolo, are domiciliul in alta ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere imobil Rapa Geanina Rapa Geanina De 8 luni stau in chirie cu prietenul meu intr-un apartament. Proprietara ne-a anuntat ca in luna iulie va veni un nepot de-al dumneaiei sa stea 2 saptamani la ... (vezi toată discuția)