avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio-tv pentru microintreprinderi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio-tv pentru microintreprinderi

Buna ziua!
As dori sa aflu daca se mai percepe taxa radio-tv pentru microintrprinderi.Din cate stiu,parca a fost declarata ilegala de catre instanta.Suntem amenitati sa o platim,altfel vom fi dati in judecata.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: olden , utilizator 15:51, 18 Octombrie 2013
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2013
Ioan Petru Butariu, Contabil
Taxa Radio TV învinsa la tribunal
... Drept care a dat Statul in judecata. Avocatul sau le-a spus judecătorilor ca firma nu deține nici un televizor, deci conform legii 41/1994, NU E OBLIGATA sa plătească nici o taxa.

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa tv cateldestept cateldestept Am primit o notificare de plata la societate, din partea Societatii Romane de Televiziune pentru plata serviciului public de televiziune, pentru perioada mai ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv - sediu social societate mandricu_yo mandricu_yo Buna ziua, Referitor la taxa radio - tv , am primit o factura de plata pe societatea pe care o administrez, de 360 lei pe ultimii 3 ... (vezi toată discuția)
Taxa pe radio si tv anulata sau nu ? apr0ape_om apr0ape_om Buna ziua , am si eu o nedumerire, am facut o cerere de la scutirea platei taxelor radio si tv pe firma, deoarece nu am tv si nici radio, deci nu beneficiez de ... (vezi toată discuția)