avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societate Agricola - acte de comert
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societate Agricola - acte de comert

Buna ziua,
Exista posibilitatea ca o societate agricola sa intreprinda acte de comert ?! potrivit legii nu deoarece nu este o societate comerciala , insa am asistat recent la niste discutii potrivit carora o societate agricola intreprinde acte de comert.
Multumesc !

Alte discuții în legătură

Cabinetul individual de avocatura se incadreaza in categoria imm-urilor? danasrl danasrl Buna ziua! Va rog sa ma ajuta'i intr-o dilema: cabinetul individual de avocatura se incadreaza in categoria IMM-urilor? Va adresez aceasta intrebare ... (vezi toată discuția)
Autorizare comert cu legume si fructe fanedragus fanedragus ce acte imi trebuie sa fac comert pe piata cu legume si fructe (vezi toată discuția)
Firma srl vasilegurea vasilegurea Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu niste lamuriri. 1. sotia mea a infiintat in anul1997 o firma de tip srl,are hotarire judecatoreasca,dar nu a inregistrato ... (vezi toată discuția)