avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizare comert cu legume si fructe
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizare comert cu legume si fructe

ce acte imi trebuie sa fac comert pe piata cu legume si fructe
Cel mai recent răspuns: fanedragus , utilizator 20:53, 20 August 2015
Daca nu sunteti producator agricol, aceleasi acte ca si in cazul vanzarii altor produse. Va inregistrati la Oficiul Registrului Comertului ca agent economic: persoana fizica autorizata, intreprindere individuala, intreprindere familiala sau societate comerciala, cea mai raspandita fiind S.R.L.
este nevoie de casa de marcat?
ce este mai usor si ce costuri ar fi pentru infintare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere familiala x_vio_fr x_vio_fr Buna ziua, As vrea sa va consult in legatura cu urmatoarea situatie : Sunt proprietara unei suprafete agricole in mediul rural ,dar am domiciliul in oras , ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Vanzare legume-fructe la poarta fermei DorinaCet DorinaCet Bună ziua, vă rog frumos să îmi spuneţi dacă, în afară de certificat de producător, mai am nevoie şi de alte acte pentru a putea comercializa ... (vezi toată discuția)