avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire cont bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire cont bancar

Am o datorie la fisc...cont poprit! Fiind student primesc bursa de studii de la facultate datorita rezultatelor la invatatura, dar banii sunt virati in cont si nu am acces la ei! Din cate am citit aceste sume provenite din burse nu pot fi poprite, dar se intampla asta! Ce trebuie sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:44, 18 Octombrie 2013
Poprirea s-a făcut în baza unor acte administrative (Titlul executoriu și Somația de plată) reglementate de OG nr. 92/2003-codul de procedură fiscale...Împotriva acestora puteți formula contestație în termen de 15 zile de la comunicare...
Dar nici nu e poprita bursa, doar contul este :). Pana una alta deschideti cont la o alta banca in care sa vi se vireze bursa, pana o sa va faca o noua poprire mai dureaza. Apoi mergeti la banca si duceti dovada ca acele sume provin din venituri care nu pot fi poprite si cereti sa vi le deblocheze. Sumele, nu contul, acesta va ramane blocat.
Ultima modificare: Vineri, 18 Octombrie 2013
ContSters194995, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire bancara craft craft BUna ziua, Societatea la care lucrez a primit o poprire bancara de la ANAF dar nefiind activitate nu a aflat decat la prima incasare care a fost la mai mult ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)