avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Probe de divort!
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Probe de divort!

Buna!
As vrea si eu sa stiu daca se pot folosi ca probe intr-un proces de divort niste fotografii postate de unul dintre martori pe facebook, care infirma relatarile din cererea de divort tocmai a persoanei care si-a luat acest martor?

Cel mai recent răspuns: celentana , utilizator 22:31, 1 Noiembrie 2013
puteti sa le duceti in instanta , insa depinde de judecator daca vi le accepta sau nu. se va pune in discutie veridicitatea acelor fotografii.
Buna ziua,
Da, se pot folosi pentru a demonta credibilitatea martorului sau a celeilalte parti.
De ce nu incercati sa divortati in mod civilizat, prin acord si fara motivare?
Gabriel Klein Kiritescu
Sunt publice? Private? Cum ati avut acces la ele?
Sunt publice!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de fotografii de pe facebook si distribuire publica  Loredana Puscasu Loredana Puscasu V-as ruga sa ma ajutati intr-o problema si anume cum se poate sanctiona fapta unei persoane care a luat de pe pagina altei persoane niste fotografii in care ... (vezi toată discuția)
Cum se poate divorta fara a sti domiciliul paratului? 1234ramona 1234ramona Buna ziua , Am si eu o intrebare : Sunt deja in proces de divort si nu pot da instantei o adresa la care paratul sa fie citat . Mentionez ca se afla in ... (vezi toată discuția)
Cont fals pe facebook gvgbt gvgbt Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Situatia concreta este urmatoarea: Cineva a creat un cont pe Facebook cu numele unui coleg. A pus in acel cont ... (vezi toată discuția)