avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Punerea in aplicare a unei hotarari judecatoresti

Buna ziua as dori un raspuns la o intrebare Cum trebuie sa procedez dupa ce am primit hotararea judecatoreasca definitiva?Am avut un proces pentru succesiune si s_a terminat,am primit si hotararea.Ce trebuie sa fac acum pentru a o pune in aplicare,deoarece vreau sa vand terenul obtinut ca si mostenire.Astept raspuns de la cineva din domeniu.Multumesc anticipat.
Nu, nu puteti "trece" terenul pe alta persoana direct si nici nu puteti inscrie terenul in CF a localitatii X daca el se situeaza in localitatea Y. Caci localitatea X nu detine cartea funciara a localitatii Y, deci nu are unde-l inscrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Putin ajutor va rog frumos - instrainare teren Maricel09 Maricel09 am un act de donatie pe un teren ...facut de bunicul meu...dar intre timp bunicul a murit si ce se afla pe teren casa si restul au revenit dupa moartea ... (vezi toată discuția)
Anulare hotarare judecatoreasca Aberatio Aberatio Pe scurt asta e speta.Biserica X are un Teren intr-o localitate cu un titlu de proprietate din 1950.Primaria construieste cu acordul ei o cladire pe acest ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna a minorului gurum21free gurum21free procesul de divort s-a terminat in 2010, cu darea in ingrijire si intretinere a minorului fostei mele sotii, vreau sa stiu daca pot cere custodia comuna in ... (vezi toată discuția)