avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Spray neletal si bani neplatiti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Spray neletal si bani neplatiti

Buna ziua, am o curiozitate , un prieten s-a dus intr-o sala cu jocuri de noroc a castigat suma de 30 de RON si barmanul care se ocupa de jocurile de noroc a zis ca ii opreste 5 RON pentru un " bon " iar prietenul meu a spus ca vrea bonul in cazul asta sa il vada. Barmanul auzind asta a incepu sa-i spuna sa plece ca-l da afara, iar prietenul meu a zis ca nu pleaca nicaieri fara bon sau fara cei 5 RON si acest barman i-a pulverizat in ochi cu spray neletal urmand sa il scoata afara . Ce plangere poate depunde si pentru ce infractiune?
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:50, 19 Octombrie 2013
Cred că pe art 180 cod penal, lovire și alte violențe.Nu știu dacă barmanul era în legitimă apărare, dacă prietenul dvs. nu a fost violent, ci doar și-a cerut dreptul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spray lacrimogen ilegal - incadrare juridica cezarad cezarad Am o intrebare. O persoana, conducator al unui autovehicul a fost atacata in trafic de o alta persoana (de-asemeni sofer). Mai precis, la o trecere de pietoni, ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala-spray paralizant ZeosSupreme ZeosSupreme Am deschis aceasta discutie referitoare la un caz din presa: ... (vezi toată discuția)
Dosar penal Madalinavatafu Madalinavatafu Buna ziua, In urma unui scandal am folosit spray lacrimogen pentru a ma apara deoarece persoana cu care ma certam a aruncat inspre mine fara a ma lovi cu un ... (vezi toată discuția)