avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere SC dupa insolventa- fapta in cazierul fiscal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere SC dupa insolventa- fapta in cazierul fiscal

Buna ziua! am detinut un SRL caruia i-am suspendat activitatea din 2006. Acum in 2013 trebuia sa infiintez un PFA si am constatat in cazierul fiscal ca am "fapta" deoarece SRL-ul a fost radiat.Prin urmare, 1 an de zile de la data radierii nu mai pot face nici un fel de sc, ii, pfa...pot face ceva sa scot aceasta "fapta" din cazier sau exista vreo modalitate de a-mi deschide acest PFA? Eu din 2006 m-am mutat de la domiciuliu unde aveam si sediul social al SRL-ului, nici nu am anuntat acest lucru, si prin urmare nu am primit nici o instiintare de la ANAf sau ONRC privind demersurile care au avut loc...

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Srl -> pfa rpsetzer rpsetzer Cu ceva timp in urma mi-am deschis un SRL. Am ajuns la concluzia ca un PFA ar fi fost mai potrivit. Din ce am citit pe acest forum, am inteles ca nu exista o ... (vezi toată discuția)
Solutie pt.recuperare taxe infiintare pfa iricris iricris Sunt administratorul unui SRL din anul 2008 , aceasta firma neavand nicio activiate pana in prezent , in per.2009-2012 activitatea a fost suspendata iar acum ... (vezi toată discuția)