avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Solutie pt.recuperare taxe infiintare pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Solutie pt.recuperare taxe infiintare pfa

Sunt administratorul unui SRL din anul 2008 , aceasta firma neavand nicio activiate pana in prezent , in per.2009-2012 activitatea a fost suspendata iar acum este inactiva.Am depus cerere la REg.Com .pt.infiintarea unui PFA , AM ACHITAT TOATE TAXELE IN SUMA DE 253 RON iar dupa 2 zile de la depunere am fost instiintat telefonic ca am cazier fiscal si trebuie sa-mi rezolv problemele.Era vorba de nedepunerea unei declaratii din 2013, care s-a depus acum.Desi acum nu mai sunt probleme , cei de la Anaf mi-au spus ca nu-mi pot elibera cazierul fiscal inainte de a veni controlul fiscal .La Reg.Comertului s-au obtinut 2 amanari pt.a-mi rezolva problema de la Finante iar acum am fost anuntat ca daca nu prezint cazierul fiscal in 4 zile , pierd suma achitata la inceput drept taxe de infiintare.As vrea sa va intreb daca legal nu exista o alta posibilitate si de ce este nevoie de control fiscal la o firma cu 0 de la infiintare si pana acum?Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 13 Iunie 2014
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 00:46, 13 Iunie 2014
Controlul fiscal consta in verificarea sediului social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva la anaf aalexa aalexa Buna ziua Am o mare problema: socrii mei au o firma din 2005 pt. care a depus la adm. financiara anual numai declaratie ca firma nu are activitate. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)
Obligatii firma suspendata Ileana567 Ileana567 Buna ziua, Am urmatoarea problema : in anul 2011, luna februarie am inregistrat la Reg.Comertului si ANAF, suspendarea firmei. In anul 2014, am prelungit ... (vezi toată discuția)
Probleme cu anaf. rautustefan rautustefan Nu stiu cum sa procedez pentru a rezolva o problema destul de delicata, dar, in acelasi timp foarte clara in viziunea mea. Preblema se refera la impozitul pe ... (vezi toată discuția)