Sunt administratorul unui SRL din anul 2008 , aceasta firma neavand nicio activiate pana in prezent , in per.2009-2012 activitatea a fost suspendata iar acum este inactiva.Am depus cerere la REg.Com .pt.infiintarea unui PFA , AM ACHITAT TOATE TAXELE IN SUMA DE 253 RON iar dupa 2 zile de la depunere am fost instiintat telefonic ca am cazier fiscal si trebuie sa-mi rezolv problemele.Era vorba de nedepunerea unei declaratii din 2013, care s-a depus acum.Desi acum nu mai sunt probleme , cei de la Anaf mi-au spus ca nu-mi pot elibera cazierul fiscal inainte de a veni controlul fiscal .La Reg.Comertului s-au obtinut 2 amanari pt.a-mi rezolva problema de la Finante iar acum am fost anuntat ca daca nu prezint cazierul fiscal in 4 zile , pierd suma achitata la inceput drept taxe de infiintare.As vrea sa va intreb daca legal nu exista o alta posibilitate si de ce este nevoie de control fiscal la o firma cu 0 de la infiintare si pana acum?Multumesc.
Firma inactiva la anaf
aalexa
Buna ziua
Am o mare problema: socrii mei au o firma din 2005 pt. care a depus la adm. financiara anual numai declaratie ca firma nu are activitate. Acum ne-am ... (vezi toată discuția)
Probleme cu anaf.
rautustefan
Nu stiu cum sa procedez pentru a rezolva o problema destul de delicata, dar, in acelasi timp foarte clara in viziunea mea. Preblema se refera la impozitul pe ... (vezi toată discuția)