avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Firma constructii
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Firma constructii

Ce conditii trebuie sa indeplinesc ca patron si administrator la propria firma?
Am 4 angajati daca se intampla un accident eu raspund?
Ce ar trebui sa fac ca sa nu raspund de un eventual accident ?
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 19:40, 20 Octombrie 2013
Tr sa va idepliniti toate obligatiile ce va revin in baza Legii nr.319/2006 a securitatii si sanatatii in munca, dar e putin probabil ca in cazul unui accident de munca produs in unitatea dumneavoastra sa nu aveti partea dumneavoastra de responsabilitate.

Art. 6. - (1) Angajatorul are obligatia de a asigura securitatea si sanatatea lucratorilor in toate aspectele legate de munca.
(2) In cazul in care un angajator apeleaza la servicii externe, acesta nu este exonerat de responsabilitatile sale in acest domeniu.
(3) Obligatiile lucratorilor in domeniul securitatii si sanatatii in munca nu aduc atingere principiului responsabilitatii angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobare ssm in caz de faliment namste13 namste13 Buna ziua! As dori sa stiu daca in cazul unei firme in faliment, intocmirea si aprobarea programului de instruire SSM se mai face de administrator sau se va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, se da urmatoarea speta. s-a mutut sediul firmei si ... lavi05 lavi05 Buna ziua, se da urmatoarea speta. s-a mutut sediul firmei si angajatii au inceput sa lucreze, centrala este pe avarie si nu s-a facut receptia ... (vezi toată discuția)
Autorizare ssm ady09 ady09 In cazul solicitării autorizării SSM a activităților din cadrul unei primarii, solicitarea se face de către primar sau se poate și prin intermediul ... (vezi toată discuția)