Buna ziua , in urma cu 5-6 ani am primit in posta un card de cumparaturi fiind clienta fidela a unui magazin de electrocasnice.... am utilizat cardul,si am inapoiat banii integral. Am mai scos ceva bani de pe card, ultima data in 2008 si i- am inapoiat , primind sms in fiecare luna cat trebuie sa achit....Dupa 2 ani jumate de rate ,am sunat sa intreb cat as mai avea de platit.... surpriza fiind mare.... Toata suma care am scos-o :( ... Mentionez ca nu am semnat nimic la primirea cardului , nu am fost informata niciodata cat din suma care o pun pe card merge la rata si cat merge la dobanda.... (4% era rata , 96% dobanda). acum dupa multe neintelegeri telefonice cu firma executoare, mi s-a facut oprire pe salar.... Va rog sa ma ajutati in aceasta problema pe care am intampinat-o , fiind si singura intretinatoare a familiei care este compusa din 2 copii minori., sotul este somer. Unde cui trebuie sa ma adresez? de ce banca a acceptat sa mi se faca oprire pe salar? ii pot chema in instanta? as avea castig de cauza sau vor fii multe cheltuieli in plus fara rezultat?
ultima plata la recuperatori a fost in 2011, de la 4000 lei, am ajuns la 7600 , si daca platesc integral , ne iarta de 2600... deci trebuie sa inapoiez 5000 intergral .. Nu avem nici un act , nu mai avem nici un sms ..le-am cerut sa imi trimita mail cu actul semnat de mine.... , au spus ca e imposibil..Unde trebuie sa trimit contestatia? de la judecatoria din Caransebes a venit adresa executorului Adresa din buletin fiind pe judetul caras severin ..:(
La judecatoria care a admis cererea de incuviintare a executarii silite.
Titlul executoriu in baza caruia va executa se afla la executor, ar trebui sa mergeti la acesta sa vedeti dosarul, as aveti sti daca are sens sau nu sa depuneti contestatie sau mai bine platiti cei 5000 si scapati de ei.
Poprire
elenabarbu55
Buna ziua,
Se poate face proprire pe pensia privata?am un credit pe care nu pot sa il achit si am primit in urma cu 1 saptamana o somatie de plata suma pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita
Andrei0307
Buna ziua! Zilele trecute am fost instiintat ca sunt executat silit pentru un credit din 2008 (4400 ron) la un IFN la care nu am mai platit din 2010. Am depus ... (vezi toată discuția)
Abuz?
popalucian
Buna seara. Astazi am aflat ca BEJ Tudorache Catalin Andrei mi-a pus preoprire pe cardul de salariu ( cardul e blocat). Din cate stiu pot opri doar 33% din ... (vezi toată discuția)