avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua! Zilele trecute am fost instiintat ca sunt executat silit pentru un credit din 2008 (4400 ron) la un IFN la care nu am mai platit din 2010. Am depus ieri contestatie si suspendarea executarii,platind totodata taxa de timbru si cautiunea. Cand am ajuns acasa am gasit un plic cu alta executare la un credit de nevoi personale la care trebuie sa platesc 41000ron si 4000 ron taxa executor. Creditul initial fiind de 20000ron. La asta nu am mai platit din mai 2009 cand am depus 1000ron. pentru un executor care ma sunase. O sa fac contestatie si la acesta doar ca nu-mi permit si cautiunea,suma fiind mare. Daca momentan am un credit ipotecar,cum se imparte poprirea? Trebuie sa duc angajatorului dovada ca mai am un credit?
Cel mai recent răspuns: Andrei0307 , utilizator 13:49, 2 Iunie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Dvs veti avea poprire pe 1/3 daca vi se admite suspendarea executarii pt celalalt dosar.
Pt o reducere, tot prin contestatie puteti obtine.
Se ia in calcul si faptul ca mai am o rata la creditul ipotecar sau se calculeaza poprirea fara a se tine cont de altele? Banca unde imi iau salariul mi_a blocat contul dar eu lucrand in MAI,am sporurile care nu sunt supuse popririi,sau cel putin asa cred! Ce trebuie sa fac sa nu ma trezesc cu poprire pe intreaga suma? Banca nu stie ce sporuri am si care este salariul de baza. Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Andrei0307 Andrei0307 Se ia in calcul si faptul ca mai am o rata la creditul ipotecar sau se calculeaza poprirea fara a se tine cont de altele? Banca unde imi iau salariul mi-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita- cuantum poprire ContSters313331 ContSters313331 Am fost executat silit de catre un executor judecatoresc pt ca am ramas in urma cu ratele la banca executarea silita s-a facut cu proprire pe salariu mai ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu in timpul judecarii recursului re.ne. re.ne. Buna ziua, as vrea sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: mama mea are un proces de contestatie la executare (un credit luat de la un IFN, cu comisioane ... (vezi toată discuția)