Buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns,daca este posibil,in urmatoarea problema:
in luna Noiembrie,se implinesc,3 ani,de cand firma pe care o avem,i-am suspendat activitatea;de atunci,am trecut ,printr-o perioada dificila(lipsa unui loc de munca,accident,altele) si nu am reusit sa achitam in aceasta perioada,nici un leu din datoriile pe care le-am avut pe firma;ce se intampla,luna urmatoare,daca nu reusim sa redeschidem firma si sa incepem sa ne achitam datoriile?bunurile aflate pe firma(masina si alte bunuri,in speta) vor fi gajate in favoarea statului,sechestrate,pana la achitarea datoriilor?sau blocarea conturilor administratorilor firmei?
Va multumesc.
Neachitarea debitelor acumulate de catre societate catre creditorii sai, nu are nicio relevanta vis-a-vis de starea de inactivitate a societatii.
Ca urmare, independent de faptul ca in cursul lunii viitoare Dvs. veti dispune sau nu reluarea activitatii societatii, creditorii pot initia procedura de recuperare a debitelor existente.
Da, se poate ajunge la poprirea conturilor societatii si la executarea silita a bunurilor proprietatea societatii.