Buna ziua!
Lucrez la un liceu, la cabinetul de asistenta psihopedagogica al scolii, in functia de profesor-consilier (psiholog scolar, mai exact). La controlul medical anual, facut de Medicina Muncii, am fost intrebata daca nu vreau sa trec la o categorie de varsta mai mica (elevi cls I_IV), eventual, pe alta catedra, nu cea de psiholog. Asta deoarece, in urma cu doi ani am fost diagnosticata cu tulburare afectiva bipolara (manie si depresei, mai pe scurt). Am cautat legea conform careia eu nu am dreptul sa lucrez ca psiholog scolar, pe nivel liceal, insa nu am gasit nimic de genul acesta. Lista de boli incompatibile cu functia didactica gasita de mine, e de prin 2005 si ma gandesc ca nu mai este actuala... Mentionez ca in prezent sunt stabila, functionala, boala e in remisie. Ma puteti ajuta, va rog, cu cateva informatii? Va multumesc!
Profesia de invatator
MaziluG
Pentru a profesa ca invatator este obligatorie facultatea de stiinte ale educatiei sau se poate si cu facuktate in alt domeniu? Pot sustine concurs pt ocuparea ... (vezi toată discuția)
Post conform studiilor
Mia12
Am absolvit Liceul pedagogic, Facultatea de Drept si am facut un curs de perfectionare de 112 ore pentru invatamantul special. Pot sa fiu incadrat ca profesor ... (vezi toată discuția)