avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 802 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Va scadea rata la prima casa 6 din 2014?
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Va scadea rata la prima casa 6 din 2014?

Cu noua prima casa 6, a crescut cu 40% rata lunara. Vor face ceva sa scada rata din 2014, sau vor lasa asa si nimeni sa nu mai apeleze la prima casa pt asi cumpara locuinta? Poate se vor ieftini locuintele....vom vedea:(

Alte discuții în legătură

Renuntare leasing auto D.maria D.maria ia urma cu 3 ani am luat in laesing o masina cu valoare totala de 12000 euro si pana acum am platit 7000. Stiu ca e pacat de banii platiti pana acum, dar am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Bancile-probleme cu rate neplatite cordis claudia cordis claudia am si eu niste nelamuriri cu privire la banci.oare fac chiar ce vor?nu poate nimeni sa-i opreasca?sunt milioane de oameni care sunt de buna credinta dar care ... (vezi toată discuția)