am si eu niste nelamuriri cu privire la banci.oare fac chiar ce vor?nu poate nimeni sa-i opreasca?sunt milioane de oameni care sunt de buna credinta dar care nu mai pot plati ratele sau le platesc cu intarziere dar tot le platesc pana la urma cu toate penalitatile aferente.ultima gaselnita este cesionarea creditului de catre banci unor terti care te obliga sa le dai toti banii deodata.este posibil asa ceva?ce poti face intr-o astfel de situatie?unde poti apela?
(diferenta intre banci si camatari e ca stii la ce sa te astepti de la cei din urma, iar dobanda e fixa:sorry:)
daca ramaneti restant cu ratele la banca, ei reziliaza contractul cu dvs si toata suma devine scadenta. pt a-si recupera mai repede din bani, chiar daca mai putin, cedeaza creantele, firmelor de recuperari.
daca aveti bunuri imobile, poate gasiti dvs un cumparator inainte de a se vinde pe nimic, la licitatie.
of, doamne, in loc sa scada dobanda, mai ales ca a crescut cursul, ei au crescut-o, astfel incat pragul de indatorare s-a ridicat, mai ales ca si veniturile au scazut.
nici autoritatile, nici bnr, nu se implica sa protejeze cumva, clientul
Deci o firma de recuperari nu are cum sa sustina sus si tare banii pe loc.Dumnevoastra sa zicem ca sunteti in incapabilitatea de a platii mai pe romaneste "nu mai aveti bani" atunci se va consemna acest lucru si oamenii vor scoate banii din lucrurile dumneavostra imobile terenuri etc ..daca nu acopera suma se va trece la oprirea din salariu dar trebuie sa va lase minimul necesar pentru supravietuire..iar daca nu aveti nici casa nici masina nici terenuri nici servici ..Atunci nu stiu ce sa mai zic ..Am citit pe undeva lucrul asta.Cand at-i luat creditul a-ti semnat un contract cititil cu atentie poate gasiti raspunsul acolo ....