avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită renuntare leasing auto
Discuție deschisă în Executare silită

renuntare leasing auto

ia urma cu 3 ani am luat in laesing o masina cu valoare totala de 12000 euro si pana acum am platit 7000. Stiu ca e pacat de banii platiti pana acum, dar am intrat in somaj si nu mai am putere financiara si sunt nevoita sa renunt si pentru ca a crescut cursul euro si la ei (firma de leasing ) intotdeauna cursul de facturare este varful lunii plus ca este cel de vanzare si de asemenea au pus in plus cresterea TVA -ma dispera si nu se mai merita. Am fost la firma de leasing sa o predau dar spun ca trebuie sa las 2 luni neplatite pana vor putea sa o ridice. Credeti ca nu-mi vor cere altceva- de plata decat masina ? si inca ceva..am auzit ulterior ca in perioada de somaj ai avea sustinere sau asa ceva din partea lor pt. 6 luni ,or trebui rambursati? dar daca nu te angajezi ce faci cum ii mai dai inapoi? Asi mai avea un an de plata ,dar mai e si rata reziduala de 2250 euro ..e prea mult.
Cel mai recent răspuns: D.maria , utilizator 10:14, 18 Iulie 2010
eu as merge pe urmatoarea variante.: mergi la ei spunele care este situatia ta si cerele o reesalonare de plata prin care sa te pasuiasca o vreme sau sa iti scada rata dar iti va creste perioada de ramburs.
o alta varianta ar fi sa vinzi masina la altcineva care sa o poata cumpara, macar la jumatate din bani platiti de tine...
va recomand sa cititi polita de asigurare sa vedeti daca sunteti asigurat si in caz de intrare in somaj si atunci o sa plateasca ei 2 luni ,intre timp poate va reveniti financiar ca este pacat sau incercati sa predati leasingul altcuiva daca tot mai e de platit putin
nu pot sa o vand ca nu-mi apartine, iar de predat leasing cine se baga ,ca mai sunt de plata 4600, are masina 3 ani iar noua este 6500. Este SEAT IBITA. Si inca ceva daca imi reesaloneaza ratele percep alta dobanda , mai mare-- unde ies?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent andreyalex andreyalex daca nu am mai putut plati rata la leasing dupa 8 luni si am predat masina firmei de leasing dc firma de leasing spene k am ramas cu debit de 6000 de euro la ... (vezi toată discuția)
Masina leasing tampau gabriela tampau gabriela Va rog mult sa ma ajutati in urmatoare problema : SC ... a luat o masina in leasing pe o perioada de 48 de luni .Au fost platite avansul si 44 de rate in suma ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco nykylaura nykylaura Buna ziua.In luna august am avut un eveniment auto cu dauna totala .Firma de casco m-a despagubit cu suma de catalog a masinii(renault megane 2008) adica 8902 ... (vezi toată discuția)