avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită masina leasing
Discuție deschisă în Executare silită

masina leasing

Va rog mult sa ma ajutati in urmatoare problema : SC ... a luat o masina in leasing pe o perioada de 48 de luni .Au fost platite avansul si 44 de rate in suma de 19000 euro . Ne mai avand activitate SC nu a mai putut plati ultimele 4 rate , drept urmare masina a fost ridicata de catre firma de leasing pe data de 25.08.2010 . Dupa 2 ani ne-am trezit cu executorul , pentru a-si recupera banii pe cele 4 rate neplatite .
Este corect ceea ce se intampla ? Atata timp cat au fost platite aproape toate ratele si masina ne-a fost luata nu cred ca este corect sa mai platim si acea diferenta .
Cum credeti ca am putea scapa de aceasta problema ?
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tampau gabriela , utilizator 09:50, 29 August 2012
Este foarte important sa cititi cu atentie contractul de leasing, pentru ca exista mai multe variante de leasing (operational, cu valoare reziduala etc). In functie de aceste aspecte se poate raspunde clar la intrebare...
Valoarea reziduala a fost cuprinsa in rate .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

24%tva pentru valoarea reziduala platita pe parcursul derularii contractului? Gil1973 Gil1973 [b]este corect sa mi se factureze diferenta de 5% (24%-19%) pentru valoarea reziduala pe care am platit-o incapand cu cea de-a 13 luna in cadrul ... (vezi toată discuția)
Leasing masina bobutanumihail bobutanumihail am cumparat o masina acum 4 ani ,am platit avans plus 2 ani rate.dupa 2 ani de rate n-am mai putut sa platesc a venit firma de l. si mi-a luat masina.dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Dauna totala in cazul autoturismului aflat in leasing LUCk33ro LUCk33ro Ce suma are dreptul sa isi opreasca firma de Leasing de la soc. de asigurari? Ce suma revine utilizatorului? (vezi toată discuția)