avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... leasing masina
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

leasing masina

am cumparat o masina acum 4 ani ,am platit avans plus 2 ani rate.dupa 2 ani de rate n-am mai putut sa platesc a venit firma de l. si mi-a luat masina.dupa 4 luni mi-a venit acasa ca firma mi-a vandut masina,iar imediat dupa aceea mi- venit instiintare sa platesc integral suma pe masina(adica pretul ei de vanzare)De un an tot primesc amnenintari de executare de la firma de recuperare sa platesc toti bani pe masina.
ESTE CORECT CEEA CE FAC EI?
CE POT SA FAC EU?
Cel mai recent răspuns: bobutanumihail , utilizator 10:32, 2 Martie 2012
Daca e corect sau nu ce fac ei, va spune contractul pe care l-ati semnat.
In cazul ca se ajunge la executare silita, aveti termen de 15 zile sa contestati, daca aveti motiv.
Sigur e leasing si nu credit auto? Leasingul e de fapt un imprumut pentru care platesti o chirie lunara, iar la sfarsitul perioadei de contract cumperi bunul cu valoarea reziduala. Nu mai poti plati chiria (sau rata de leasing, cum se mai zice), firma isi ia bunul ei, care nu a fost niciodata pe numele dvs si cu asta basta, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Oricum, cum zicea colega de deasupra, cititi contractul cu atentie
este leasing.Din pacate nu mai am contrctul,l-am pirdut.Este posil ca intr-un contract de leasing sa se specifice ca in cazul in care incetez plata ratelor sa mi se impute plata in totalitate a masini chiar daca am platit 2 ani din 6,si am dat si avans

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala in cazul autoturismului aflat in leasing LUCk33ro LUCk33ro Ce suma are dreptul sa isi opreasca firma de Leasing de la soc. de asigurari? Ce suma revine utilizatorului? (vezi toată discuția)
Masina leasing tampau gabriela tampau gabriela Va rog mult sa ma ajutati in urmatoare problema : SC ... a luat o masina in leasing pe o perioada de 48 de luni .Au fost platite avansul si 44 de rate in suma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bcr leasing ContSters317029 ContSters317029 Buna seara, Am avut un contract de leasing in 2006 pe 5 ani,am platit toat cele 60 rate +avans si la sfirsit nu am mai avut bani de rata reziduala,In august ... (vezi toată discuția)