avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

urgent

daca nu am mai putut plati rata la leasing dupa 8 luni si am predat masina firmei de leasing dc firma de leasing spene k am ramas cu debit de 6000 de euro la ei in conditiile in care masina costa 7000 de euro am platit 3000 de euro avans si ratele 8 luni?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:54, 13 Martie 2011
Verificati-va contractul si vedeti ce penalizari percepe firma de leasing in cazul in care predati masina inainte de finalizarea contractului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit auto amy_miha_ela amy_miha_ela Buna ziua, am achizitionat o masina prin credit auto in anul 2007, am achitat ratele lunar pana in 2011 . Rata era in franci elvetieni si nu ne-am mai putut ... (vezi toată discuția)
Leasing mihaelamela mihaelamela buna seara va rog indrumatima si pe mine cum as putea anula rezilierea unui contract de leasing,am un renault symbol luat de la ei iar acum pentru ca am ... (vezi toată discuția)
Renuntare leasing auto D.maria D.maria ia urma cu 3 ani am luat in laesing o masina cu valoare totala de 12000 euro si pana acum am platit 7000. Stiu ca e pacat de banii platiti pana acum, dar am ... (vezi toată discuția)