avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa construita fara acte, pe un teren cu mai multi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa construita fara acte, pe un teren cu mai multi mostenitori

Dupa decesul tatalui meu am ramas cu cateva terenuri mostenire de la tatal lui(de la bunici).
Aceste terenuri trebuie sa le impart cu fratii lui tata.
O sora si un frete ale tataui meu au acaparat toate terenurile fara nici un act,nu avem niciun titlu de propietate.
Ce este si mai grav matusa a inceput sa construiasca o casa pe un teren intravilan, pe care nu este nici titlu de propietar,si la care am si eu dreptul in calitate de mostenitor,DAR CU ACORDUL VERBAL AL PRIMARULUI.
Ce pot face eu sa opreasca lucrarile?
Cum pot obtine partea mea de mostenire

.
Cel mai recent răspuns: aiurelul36 , utilizator 19:24, 24 Octombrie 2013
mentionez ca propietatile sunt in jud.prahova

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, impartire justa dan_plescan dan_plescan Suntem 3 frati. Parintii tatalui nostru (bunicii nostri) au in propietate o vila pe teren intravilan de 6000m + 30000m in extravilan (care de moment exista ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Succesiune daniel_fergusson daniel_fergusson Buna ziua Expun si eu problema mea si va rog sa ma ajutati cu ceva sfaturi, indicatii In 1994 tatal meu sa inbolnavit grav si de atunci a ramas paralizat ... (vezi toată discuția)