avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... La evacuare este obligatoriu prezenta Asistenta ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

La evacuare este obligatoriu prezenta Asistenta Sociala?

Buna ziua,
Imi puteti spune va rog, daca in cazul evacuarii unei persoane de 62 ani, este obligatorie si prezenta unui reprezentant social?(Imi puteti spune si care este nr de lege?)
Daca in momentul evacuarii, niciun reprezentant social nu se prezinta, se poate face evacuarea?
Daca nu se poate face evacuarea, la cat timp distanta se poate stabili un nou termen pentru evacuare(cel mai scurt?)?

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: ethel , utilizator 10:17, 21 Octombrie 2013
Bună ziua,

Fiind în cauză, îmi permit să vă spun, că o persoană poate să aibă și 100 de ani, poate fi evacuată.Mama mea a avut ”doar” 78 de ani și a fost dată afară din casa ei.Și, fiindcă fusese bolnavă, cu ocazia acelei evacuări nu a putut fi prezentă. Cei care o evacuaseră, cu acea ocazie au profitat de situație, pe lângă imobil luând și multe lucruri personale ale mamei mele.



Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
ethel, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul sanitar ethel ethel Bună ziua, În anul 2004, din cauza unei infecții i s-a amputat piciorul drept al tatălui meu. Înteresându-mă dacă ar avea dreptul la un ajutor de ... (vezi toată discuția)
Evacuat din casa nationalizata. primaria ma ignora. help! Florin Ioan Florin Ioan Familia mea este un caz social, de mai multi ani asteaptam o rezolvare. Mafia imobiliara ne omoara toate casele in care au locuit oameni s-au transformat in ... (vezi toată discuția)
Servitute de trecere ethel ethel Bună ziua, Încă o dată mă adresez Domniilor Voastre cu problema mea: într-un topic anterior am relatat faptul că mama mea are coproprietari în casa ... (vezi toată discuția)