avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Ajustare TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Ajustare TVA

Buna ziua. Trebuie sa fac ajustare TVA la o societate la care a fost anulata codul de inregistrare in scopuri de TVA din oficiu ,in ultimul decont de TVA despus inaintea anularii a avut TVA de rambursat in suma de 657 lei ,iar acum la ajustare ar iesi TVA de plata 1080 lei. Intrebarea mea este daca se poate compensa sau trebuie sa depun declaratia 307 pentru suma de 1080 lei.

Alte discuții în legătură

Ajustare tva in cazul anularii inregistrarii in scopuri de tva adela79 adela79 Am o rugaminte. Avem o societate platitoare de TVA, cu activitatea suspendata la Registrul Comertului incepand cu data de 01.07.2009. Zilele acestea ne vine de ... (vezi toată discuția)
Ajustare tva pt firma in inactivitate temporara OanaLH OanaLH O firma platitoare de tva isi suspenda activitatea temporar de la Reg Comertului si obtine totodata regim derogatoriu de la finante incepand cu luna iunie ... (vezi toată discuția)
Anulare cod tva tampau gabriela tampau gabriela SC infiintata in dec.2010 , nu a avut activitate de la infiintare pana acum. Am fost inregistrati ca platitori de tva . In deconturile depuse am avut tva de ... (vezi toată discuția)