avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract comercial

As dori sa stiu daca intr-un contract comercial care cuprinde penalitate de 1%/zi si acest contract nu a fost semnat si stampilat(numai completat) ,iar in instanta firma cere daune ca urmare acestui contract ,poate avea castig de cauza sau nu?Care este cadrul legal pe baza caruia pot sa fac intampinare?
Cel mai recent răspuns: Melanka , utilizator 17:52, 21 Octombrie 2013
Dar facturile au fost acceptate la plata, semnate si stampilate?
Au fost doar semnate in magazin ,fara stampila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot da in judecata cu un contract nesemnat de administrator? delyana delyana Buna ziua, Am de recuperat o datorie de 130 mil si penalitati pana acum de 90 mil. Am semnat un contract (si stampilat ) cu fata de la marketing (la fel si ... (vezi toată discuția)
Recuperare creanta!!! fany22 fany22 Buna, Am nevoie urgenta de ajutor: soc. com. unde sunt admin. a incheiat contract cu o alta soc. com. am contract, o factura restanta (pe care nu vor sa ... (vezi toată discuția)
Penalitati si dobanzi datorate la creante comerciale...urgent va rog Andrei22 Andrei22 Imi cer scuze la inceput pentru continutul vast al post-ului meu, dar chiar am nevoie de ajutorul vostru mai ales ca eu imi pregatesc admiterea la INM si ... (vezi toată discuția)