avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura electronica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura electronica

Buna ziua! Stie cineva cineva daca semnatura electronica se poate instala pe mai multe calculatoare? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 13:08, 31 Octombrie 2013
Da se poate.
Si cum trebuie procedat?
LIVIU NISTEA a scris:

Si cum trebuie procedat?

Trebuie sa urmati aceiasi pasi care i-ati urmat si pentru instalarea pe primul calculator. Vedeti pagina de instalare de la provider.
In cazul in care aveti certificat digital de la certSIGN, nu trebuie decat sa reinstalati driverele certificatului digital pe noul calculator. Pentru aceasta, introduceti in calculator CD-ul primit la achizitiei si rulati programul automat de instalare.
Ultima modificare: Joi, 31 Octombrie 2013
certSIGN, utilizator
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica onrc ram24 ram24 Buna, Daca sunt administrator la 2 firme pot folosi acelasi token pe site-ul onrc? (vezi toată discuția)
Certsing prelungire vreau pareri specializate afaceriiolden afaceriiolden am instalat internet explorer la cererea lor, eu folosesc mozila asa m am obisnuit si atentie surpriza INTERNET EXPLORER nu mi recunoaste TOCHEN nu mi cere ... (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari- necesitate semnatura electronica gabrielaghm gabrielaghm Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns. Am citit ca incepand cu 1 iulie 2011 este necesar ca pentru depunerea declaratiilor sa avem semnatura ... (vezi toată discuția)