avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie

Sunt bolnav de cancer pulmonar cu metastaze osoase diagnosticat de 1 an si 2 luni si vreau sa stiu ce pensie pe caz de boala as putea primi, avand in vedere ca am 52 de ani si un stagiu de cotizare de aproximativ 34 de ani (inca sunt salariat). Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: toteu2003 , utilizator 09:53, 26 Octombrie 2013
Buna seara!
Pentru a putea face o estimare a pensiei pe care ar urma sa o primiti este nevoie de salariile si sporurile de care ati beneficiat in cei 34 de ani de cotizare.
Totodata, mai trebuie avut in vedere ca gradul de invaliditate il stabileste doar comisia de expertiza medicala.
Puteti sa intrati pe:
[ link extern ]
si daca aveti la indemana carnetul de munca (sau o copie), dupa ce va inregistrati pentru deschiderea unui cont, introduceti datele (salariile) din carnetul de munca si la final veti avea idee cam ce pensie ati putea primi. Nu este prea complicat.
Va doresc succes si Sanatate!
Multumesc pentru raspuns! Eu auzisem ca este o suma fixa de pensie! Dar m-am linistit!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare mihacant mihacant Sotul meu, 39 ani, este bolnav de diabet tip I, insulinodependent de 4 ani. Se poate pensiona pe caz de boala? Ce venituri intra la calculul pensiei de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala (cancer) slytuta slytuta Am si eu o problema cu tatal meu. a fost diacnosticat cu cancer in gat limba si bolta palatina. conform calculelor de pe cartea de munca are o vechime de ... (vezi toată discuția)
Pensie de boala oltiemoke oltiemoke buna ziua sint bolnava de cancer carcinom mamar stadiul 3a[tin2] operat chimiotratat,iradiat,determinari cerebrale si osoase ma-u pus in pensie de invaliditate ... (vezi toată discuția)