avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somajul vechime in munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somajul vechime in munca

Buna ziua ,

Am 33 de ani lucrati cu carte de munca . Momentan sunt in somaj . As dori sa stiu daca somajul este considerat o continuitate a anilor lucrati si daca este adaugat ca vechime in munca .

Multumesc , anticipat !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:02, 22 Octombrie 2013
1. Perioada de somaj indemnizat nu este vechime in munca dar este stagiu de cotizare la pensie si sanatate si se adauga la cei 33 de ani.

2. Contributia la pensie si sanatate este platita de Agentia de Somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza vechimea in munca? giorgio24 giorgio24 Buna ziua Sunt angajata din 16-07-1976 pina in prezent.Am intrerupere 7 zile in perioada 01-07-2008_08-07-2008.Din 08-07-2008 pina in prezent ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata gaby76 gaby76 - M, nascut in mai 1963 - vechime neintrerupta pe cartea de munca din aug. 1981 (35 ani peste cateva zile) - aceasta perioada include si perioadele de: ... (vezi toată discuția)
Perioada de somaj este vechime in munca pentru pensie? valsib valsib Buna ziua, perioada de somaj indemnizat reprezinta vechime in munca exact ca atunci cind ai fi angajat ? Perioada de somaj indemnizat se ia in calcul la ... (vezi toată discuția)