avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Informatii pentru un protestatar impotriva proiectului ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Informatii pentru un protestatar impotriva proiectului Rosia Montana

Sunt unul dintre miile de protestatari din Piata Universitatii, impotriva proiectului Rosia Montana. Intamplator sau nu, alaturi de altii, aseara 20.10.2013, am fost legitimat si datele mi au fost inscrise pe hartie. Singurul lucru care mi s a spus a fost ca "pentru verificare". Am cerut sa mi se spuna daca voi fi sanctionat si jandarmul mi a raspuns ca nu dar fara sa se prezinte (numele sau functia). In tot acest timp am fost filmat de un alt jandarm.
Va rog sa ma ajutati cu ce informatii credeti ca mi ar fi de folos (daca e posibil sa primesc amenda, in ce conditii se prescrie, ce m ar ajuta la intimidarile ale jandarmilor, obligatii ale lor , care sunt eventualele urmari etc)

Nu am sa renunt la protest si nici nu am de gand sa platesc, mai ales ca o fac pentru tara mea

PS. Va doresc mult succes in a l scoate pe puscariasul de nastase din Barou altfel institutia dvs isi va pierde foarte mult din credibilitate

Va multumesc foarte mult
Ultima modificare: Luni, 21 Octombrie 2013
CaptainPlanet, utilizator

Alte discuții în legătură

Politicienii pleaca, cianura ramane eliasav eliasav 6 februarie 2013 la \\"Ziua Rosiei Montane\\" - eveniment dedicat patrimoniului natural si cultural exceptional de la Rosia Montana. Evenimentul va fi ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda jandarmerie - participare la protest nedeclarat defrisari vladanghel vladanghel Recent , am primit o amenda de 500 lei , ,,pentru participarea la adunare publica nedeclarata ,, . Eu spun doar ca ma aflam in zona, fara pancarta, si am ... (vezi toată discuția)