ma poate sfatui cineva.am suferit un accident de masina si sa lasat cu urmari grave.sunt in medical de 4 luni.acum la a cincea luna nu vor sa ma mai plateasca,mi-au trimis medicalu inapoi cu pretextu ca firma sa inchis si cartea mea de munca este la fortele de munca sa mi se inchida.luna trecuta mi-au trimis preavizu sa-l semnez...binenteles ca nu l-am semnat. acum nu stiu ce sa fac,unde sa ma duc ce sa fac.problema mare este ca nu pot sa muncesc
Pe perioada incapacitatii de munca, contractul dumnevoastra de munca este suspendat, astfel incat in perioada concediului medical nu poate inceta contractul de munca. Angajatorul este obligat sa va plateasca concediul medical. Afirmatia acestuia ca nu va mai poate plati concediul motivat de faptul ca , carnetul dvs de munca este la somaj, nu are nici un suport juridic, intrucat daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa va comunice decizia de incetare a contractului de munca.
Cred ca afirmatia ca carnetul de munca se afla la AJOFM este in facuta doar sa va intimideze.
In primul rand carnetele de munca sunt tinute la ITM, iar depunerea actelor la AJOFM in vederea obtinerii somajului o face salariatul si nu angajatorul.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Salutari
hexodus
ma poate sfatui cineva.am suferit un accident de masina si sa lasat cu urmari grave.sunt in medical de 4 luni.acum la a cincea luna nu vor sa ma mai ... (vezi toată discuția)
Concediu medical
anacami2
buna ziua.o prietena are urmatoarea problema. a fost depistata cu caner mamar , iar din 21.07 va incepe chimioterapia.problema este urmatoarea: cu 25iunie ni ... (vezi toată discuția)