avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salutari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salutari

ma poate sfatui cineva.am suferit un accident de masina si sa lasat cu urmari grave.sunt in medical de 4 luni.acum la a cincea luna nu vor sa ma mai plateasca,mi-au trimis medicalu inapoi cu pretextu ca firma sa inchis si cartea mea de munca este la fortele de munca sa mi se inchida.luna trecuta mi-au trimis preavizu sa-l semnez...binenteles ca nu l-am semnat. acum nu stiu ce sa fac,unde sa ma duc ce sa fac:(
se pare ca mesajul dumneavoastra se repeta.raspunsul a fost data mai devreme pe un alt subiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat hexodus hexodus ma poate sfatui cineva.am suferit un accident de masina si sa lasat cu urmari grave.sunt in medical de 4 luni.acum la a cincea luna nu vor sa ma mai ... (vezi toată discuția)
Obligarea de a-mi semna preavizul Baicu Larisa Baicu Larisa am si eu o rugaminte va rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat. Am lucrat intr-o sala de jocuri timp de 2 ani de zile cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Se poate da aviz de somaj la o gravida in luna a opta DOLCE_KYSS DOLCE_KYSS buna ziua ma numesc iuliana dobasu sunt in concediu prenatal de 30 zile . Am fost anuntata de firma unde lucrez sa ma duc sa imi semnez preavizul de somaj .Ce ... (vezi toată discuția)