avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligarea de a-mi semna preavizul
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligarea de a-mi semna preavizul

am si eu o rugaminte va rog daca se poate sa ma ajute si pe mine cu un sfat. Am lucrat intr-o sala de jocuri timp de 2 ani de zile cu contract pe perioada nedeterminata. Acum 2 zile sala unde am lucrat eu s-a inchis pe motiv ca nu mai se facea profit. Iar cu noi cei 8 angajati de pe sala ne-au pus sa semnam preavizu. Eu nu vreau sa semnez pt ca stiu ca ma poate muta pe alta sala sa lucrez incontinoare dar nu mai vor ei. ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: Baicu Larisa , Avocat 12:45, 3 Iunie 2009
1. Lasati-i sa va concedieze, apoi atatacti in instanta decizia.
Eu nu vreau sa semnez pt ca stiu ca ma poate muta pe alta sala sa lucrez incontinoare dar nu mai vor ei.


In cazul desfiintarii locului de munca, angajatorul este obligat sa-ti propuna alt loc de munca, numai in masura in care are ceva disponibil. Poate in celelalte puncte de lucru (sali) nu are posturi vacante.
In situatia asta nu e obligat sa-ti ofere alt loc de munca, ci doar un salariu compensatoriu, pe langa toate drepturile salariale aferente perioadei lucrate. (inclusiv plata concediului de odihna neefectuat).
eu acum ma duc ca m-au chemat la firma. Ce fac stiu ca nu tb sa semnez nimic. A-si vrea sa cadem de comun acord sa-mi dea salariul pe 1 an de zile in avans si apoi semnez demisia . ce parere aveti? cum sa procedez?
stiu sigur ca sunt locuri pe alte sali dar nu mai vor ei sa ne mute
imi puteti trimite un sms cu rasp la intrebare va rog frumos ca nu mai pot sa astept ca tb sa ajung la firma ca m-au sunat. 0765181692. va rog frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)
Restructurare activitate tudfamily tudfamily Avem mai multe magazine in diverse orase ale tari. Se poate concedia un angajat pe motiv de restructurare a activitatii in cadrul retelei de magazine din ... (vezi toată discuția)
Conflictul de drepturi carmen.dochiu carmen.dochiu Firma la care lucrez isi transfera activitatea de vanzari pe alta societate din holding. Echipa . nou angajata nu doreste si preluarea mea, de aceea mi-au ... (vezi toată discuția)