avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflictul de drepturi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflictul de drepturi

Firma la care lucrez isi transfera activitatea de vanzari pe alta societate din holding.
Echipa . nou angajata nu doreste si preluarea mea, de aceea mi-au propus incetarea contractului de munca de comun acord. In afara de plata drepturilor la zi( salariu +plata concediului neefectuat in anul2010) , ce drepturi financiare mai pot obtine).Precizez ca nu am semnat nici o fisa de post si nici un stat de plata , remuneratia facandu-se direct intr-un cont personal de catre terte persoane , din conturile lor personale. nu direct din contul firmei.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:44, 29 Martie 2010
Sunteti sigur ca aveati contract de munca? Din ce ziceti s-ar putea interpreta ca dvs nu ati primit salariu in per lucrata, scriptic, desi vi s-a facut plata din conturile altor pers! Difereau aceste pers de la o luna la alta? Era undeva specificat pe virament ca sunt plati salariale? Altfel de ce v-ar plati cineva care nu va stie in fiecare luna cate o suma de bani?

Am ramas muta... la rasp dvs! Am crezut ca am vazut atatea incat sa nu mai ma mire nimic dar.. constat ca nu. Exact cum s-a mai si mentionat ar trebui sa-i faceti reclamatie ca in tot acest timp cat ati lucrat nu ati fost platita, ptr ca daca nu ati semnat nimic in acest sens nu au cum sa faca dovada. Nu ati semnat cerere de incetare? Atunci au facut un fals de v-au inchis cartea de munca? Si cu banii primiti de la societate ii dati unui amarat si faceti un bine, asta ca pe viitor sa se invete minte si sa nu-si mai bata joc. Succes!
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
BIANCA IRINA, utilizator
Contractul de munca il am inregistrat la ITM, am si actele aditionale facute pe parcurs tot cu stampila ITM.
Pe extrasele de cont apar plati facute dint conturi personale, de catre persoane diferite, nu este specificat pe virament ca sunt plati salariale. Cel putin in nici unul dint extrase nu apare asa ceva.
ciudata treaba..pers care va faceau platile din contul lor, ce calitate aveau in firma? erau asociati, administratori, directori? sid e ce ati fost de acord sa plecati prin acordul partilor? de ce nu ati optat sa va treaca in somaj? nu aveti suficienta vechime sa beneficiati de acesta?
nu am fost de acord cu semnarea incetarii contr de munca prin acordul platilor, nu am semnat nimic pana in prezent. lucrez din data de 07.08.2007, deci beneficiez cred si de somaj, pe care au refuzat sa il acorde.pers care au efectuat platile nu au fct importante( sofer, gestionar) , de cateva ori un director si un jurist.unel din ele nu mai sunt ang firmei
si dvs pe ce post erati angajata de va platea soferul firmei? asistent de sofer? daca situatia este asa cum o prezentati dvs, se cheama ca in realitate nu v-ati ridicat niciodata salariul..asa ca puteti sa le faceti o frumoasa reclamatie la ITM.. cu atat mai mult cu cat, vor sa va dea in mod nejustificat afara, fara sa va treaca in somaj.. motivul ptr care nu va trec in somaj e ca se blocheaza postul si nu mai pot angaja pe altcineva in locul dvs timp de 9 luni

Alte discuții în legătură

Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Salariu compensatoriu ContSters113138 ContSters113138 am primit decizia de desfacere a Contractului de Munca in urma desfiintarii postului; este vorba despre o concediere colectiva; ce sanse sunt sa putem ... (vezi toată discuția)
Restructurare post 3l3na 3l3na buna ziua, lucrea de un an, iar momentan din cauze economice postul pe care lucrez (secretara)a fost restructurat. stiu caam dreptul la un salar ... (vezi toată discuția)