avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare asociatie non-profit
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare asociatie non-profit

buna ziua! as dori sa stiu daca ma poate ajuta cineva cu referire la conditiile de infiintare a unui non-profit. ma intereseaza in primul rand numarul minim de asociati necesar, actele necesare si taxele pe care ar urma sa le platesc si cele de care as fi scutita. multumesc anticipat! :justcuz:
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 17:39, 19 Octombrie 2021
Mulțumesc!
Va rugam frumos NU MAI DIFUZATI INFORMATII INCORECTE. Legislatia ONG a avut multe modificari in ultimii ani. NU SE MAI FACE ACT CONSTITUTIV ! DOAR STATUT ! NU MAI TREBUIE ATESTAT DE AVOCAT ! NU MAI EXISTA UN MIMIM LEGAL PT VALOAREA PATRIMONIULUI initial !!!

george-neagu a scris:


3. Dupa aceea va intalniti toti membrii fondatori pentru constituirea oficiala a asociatiei. Redactati statutul si actul constitutiv care trebuie atestate de un avocat.
4. Constituirea patrimoniului initial in valoare de minim un salariu minim brut pe economie care acum e de 800 lei,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare organizatie neguvernamentala ContSters286431 ContSters286431 Ce acte trebuie pentru a crea o organizatie nonguvernamentala? (vezi toată discuția)
Infiintare ong Cattani Cattani Va rog sa-mi spuneti care sunt pasii de urmat pentru a infiinta un ONG!Multumesc! (vezi toată discuția)
Asociația părinților 2% Anazi84 Anazi84 Bună ziua ce trebuie urmat pentru a înființat asociația părinților 2%? (vezi toată discuția)